DOĞA KOLEJİNDEN YILIN KONSERİ

Doğa Koleji, TİM'de gerçekleşen 90’lar konseri ile unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Doğa Koleji yıl sonu müzik gecesinde 90'lar nostaljisi yaşandı. Doğa Kolejinin öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan 350 kişilik korosu TİM Show Center’da muhteşem bir geceye imza attı. Büyük bir katılımla düzenlenen müzik gecesi etkinliğinde 2 bin kişi katıldı. Öğrenciler 90'ların sevilen şarkılarını seslendirirken unutulmaz danslar sergilediler.

Doğa Kolejinin dev kadrosu usta sanatçılarımız Barış Manço ve Özkan Uğur’u anmayı ve onların sevilen şarkılarını seslendirmeyi de unutmadı. Dönemin unutulmaz gruplarından Grup Vitamin gecede sahne alırken öğrenciler kovboy danslarıyla sevilen gruba eşlik etti.

Doğa’da 90’lar Müzik Gecesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü,Doğa Kolejinin öğrencisi birçok meziyete sahiptir. En önemli meziyeti ise iyi bir iletişimci olmasıdır. Biz müziği Doğa’da birden çok iletişim aracından en evrensel ve en kapsayıcı araç olarak görüyoruz. Çocuklarımıza okul öncesinden müziği bir iletişim aracı olarak kullanmayı, kendilerini dış dünyaya daha iyi anlatmalarını sağlamayı ve dış dünyayı da bir başka duygu ile anlamalarını hayal ediyoruz. Doğa’da mutlu çocuk öğrenir diyerek yola çıktık. Çocuklarımızın mutlu olabilmeleri için müziği de DNA’larına eklemeyi ihmal etmedik.” açıklamasında bulundu.

Dönemin popüler şarkıları ve sürpriz dans performanslarıyla dolu gece, konuklara adeta müzik şöleni yaşattı. Öğrenci ve öğretmenlerin performansı geceye katılan velilerden ve konuklardan tam not alırken ayakta alkışlandı. Konser boyunca veliler, öğrenciler, öğretmenler nostaljik şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. TİM Show Center’ı dolduran konuklar, gecenin sonunda hep birlikte 100. Yıl Marşı Parla’yı ayakta tek yürek söyledi.

Doğa Koleji Müzik Bölüm Başkanı Yasemin Hür Sütlüoğlu, Öğrencilerimizle birlikte geçmişin unutulmaz şarkılarını canlandırmak harika bir deneyimdi. Tüm misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyoruz. Doğa Koleji olarak öğrencilerimizin müzik ve yetenek alanlarında gelişimlerini desteklemeye büyük önem veriyoruz. Müziğin ve yeteneğin, öğrencilerimizin kişisel ve akademik başarılarına olumlu katkılar sağladığına inanıyoruz. Bu çerçevede, okulumuzda müzik derslerine ek olarak öğrencilerimize çeşitli enstrümanları çalmayı öğretmek ve müzikle ilgili yeteneklerini geliştirmek için fırsatlar sunuyoruz. Ayrıca, düzenlediğimiz konserler, müzikal etkinlikler ve yetenek yarışmalarıyla öğrencilerimizin sahne deneyimi kazanmalarını teşvik ediyoruz. Doğa Koleji olarak, öğrencilerimizin müzik ve yetenek alanlarında kendilerini ifade etmelerini ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dünyayı anlamanın ve doğru anlatmanın en keyifli yolunun sanattan, müzikten ve bilimden geçtiğini kaydeden ve gecenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “22 yıldır köklerimizde var olan sanatı, sporu ve sürdürülebilirliği besliyoruz. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.