DOĞA KOLEJİ YAZ OKULLARI BİLGİ-KAYIT FORMU

Güvenlik kodunu giriniz: 64441

3S İLE DOLU DOLU BİR YAZ DOĞA'DA!

Vazgeçilmezimiz (3S) sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz çocukları bekliyor!

DOĞA+İNGİLİZCE=HARİKA BİR YAZ

Öğrencilerimizin kış döneminde edindikleri yabancı dil becerilerini taze tutacak, eğlenceli bir yaz okulu süreci onları bekliyor.
Doğa Kolejinin deneyimli eğitim kadrosu, yaz döneminde de donanımlı, eğlenceli ve yaparak yaşayarak öğrenmeyi temel alan özel programı ile öğrencilerin İngilizce edinimlerini, keyifle taze tutmayı hedefliyor.

Haftada 5 ders saati ve bir dönemde 20 ders saati İngilizce programı ile öğrencilerimiz, onları bekleyen akademik yıla daha enerjik ve daha hazır olarak başlıyorlar.

Her yaş grubuna uygun yaklaşım özellikleriyle donatılmış, eğlenceli ve hareketli İngilizce programı, alanında tecrübeli ve donanımlı öğretmenlerimiz ile gerçekleşiyor.

Dil öğrenim sürecinde esas kabul edilen 5 yetinin (dinlediğini anlama, okuduğunu anlama, sözlü iletişim, karşılıklı konuşma ve yazma) eş değerli olarak temel alındığı program farklı uygulamalarla, 6 yaştan 13 yaşa kadar tüm yaş seviyelerine dahil olan öğrencilerimize, eğlenirken aynı zamanda verimli geçirebilecekleri bir yaz tatili fırsatı sunuyor.

HEDEFİMİZ=EĞLENEREK ÖĞRENMEK

• Çocuklarımıza spor yapmayı sevdirmek ve öğretmek, kas-eklem koordinasyonlarının gelişmesine yardımcı olmak,
  • Karar verme, birlikte hareket etmeyi sağlamak ve özgüvenlerini geliştirmek,
  • Yaş gruplarına göre branşların temel özelliklerini ve tekniklerini kavramalarını sağlamak.

KODLAMA & ROBOTİK ATÖLYESİ

Öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, oynayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Onları, geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz. Kodlama & Robotik atölyelerimizde öğrenciler hayal edip hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı buluyor. Bu atölyelerde gerçekleştirilen bütün çalışmalarda sınır, çocuklarımızın hayal gücü!
Bu atölyelerimizde öğrencilerimiz;

• Problemleri, çözümü sağlayacak şekilde formüle edebilir.
  • Veriyi mantıksal olarak organize edebilir ve analiz edebilir.
  • Geleceğin teknolojik günlük hayatına hazır olur.
  • Veriyi, model veya simülasyonlar gibi soyutlaştırmalar yolu ile tasarlayabilir.
  • Olası çözümleri ve kaynakları verimli şekilde birleştirerek uygulayabilir.
  • Dijital dünya kurallarına hakim olur ve onları etik bir şekilde kullanabilir.
  • Birlikte başarma becerilerini geliştirir.

YAZ OKULU DÖNEMLERİ

1. Dönem: 17.06.2019-12.07.2019 | 2. Dönem: 16.07.2019-9.08.2019

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ

• Yüzme
  • Kodlama & Robotik (Her gün 1 saat)
  • İngilizce (Her gün 1 saat)
  • Almanca (Yalnızca Bodrum kampüsümüzde)
  • Futbol (Yalnızca Antalya Bilim, Eskişehir ve Gaziantep kampüslerimizde)
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Tenis (Yalnızca Beykoz, Bodrum ve Manisa kampüslerimizde)
  • Buz pateni (Yalnızca Ataşehir 1, Halkalı 2, Bursa Özlüce, Aydın ve Bodrum kampüslerimizde)
  • Binicilik (Yalnızca Beykoz ve Güzelce kampüsümüzde)
  • Dağcılık (Yalnızca Beykoz kampüsümüzde)
  • Jimnastik
  • Resim (Yalnızca Bodrum kampüsümüzde)

YAZ OKULUNUN AÇILACAĞI DOĞA KAMPÜSLERİ

• Acıbadem 1 / Ataşehir 1 / Beykoz / Sancaktepe / Yakacık / Tuzla
  • Cevizlibağ / Güzelce / Halkalı 2
  • Ankara Çayyolu / Ankara Eryaman
  • Antalya Bilim
  • Aydın
  • Bodrum
  • Bursa Özlüce
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • İzmir Mavişehir 2
  • Kayseri
  • Manisa

* Yaz okulumuza kahvaltı, öğlen yemeği ve ikindi öğünleri dahildir.
** Yaz Okulu öğrencilerine Doğa Store’dan 1 sırt çantası, 2 tişört, 2 şort ve 1 şapka hediye edilecektir.

Doğa Yaz Okulu'na Gelin,
Yazı Doğa ile İç İçe Geçirin!

Yaz okulumuz hakkında bilgi almak ister misiniz?