02.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA’YA ZİYARET

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yöneticileri İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyarette bulundu.

30.06.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ANTARKTİKA KONFERANSI’NDA

Takım liderliğini Tuzla Kampüsü 11. Sınıf öğrencisi Berke Çiçek, takım danışmanlığını Fizik öğretmeni Selami Eraslan’ın üstlendiği okulumuz öğrencilerinin kurmuş olduğu Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı (PiriÇET)’nın, yaptığı çalışmalar kapsamında SCAR Bilim Konferansı’na sunduğu bilimsel bildiri kabul aldı.

28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

26.06.2020 | Doğa Koleji

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIR MISINIZ? MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'MİZ 29 HAZİRAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ortaokul öğrencilerimizin coşkuyla kutlayacağı Liseye Geçiş Töreni’miz için geri sayım başladı! Muhteşem gece 29 Haziran'da!

24.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ LİSANSLI OKUL KURUCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji lisanslı okul kurucularıyla İTÜ’de bir araya geldi. Karaca, lisanslı kuruculara yeni dönem eğitim vizyonunu anlatarak, uzun soluklu bir yolculuğa çıktıklarını söyledi.

23.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ÇOCUKLARINA EĞİTİM BURSU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, pandemi sürecinde halkın güvende kalmasını sağlayan ve canla başla çalışan güvenlik güçlerinin çocuklarına %50 oranında burs desteği sunuyor.

21.06.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

21.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Babalar Günü'nü kutladı.

20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

20.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN 2020 LGS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bölüm başkanları, 2020 LGS sorularını değerlendirdi.