CNN Türk - TERCİH ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Didem Özgül ve İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özge Seçkin Polat, 15 Ağustos Cumartesi günü Saat 09.30’da CNN Türk TV’de yayınlanan "Tercih Zamanı" programına konuk oldu.

CNN Türk - TERCİH ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu ve Doç. Dr. Muhammet Baştuğ, CNN Türk TV’de 14 Ağustos'ta yayınlanan "Tercih Zamanı" programına konuk oldu.

HABER GLOBAL - BAŞARININ YOLU

İTÜ Türk Dili Bölümü Öğr. Gör. Aslı Kantarcı ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, 13 Ağustos'ta Haber Global TV’de yayınlanan "Başarının Yolu" programının canlı yayın konuğu oldu.

HABER GLOBAL - BAŞARININ YOLU

İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serhat Şeker ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Teknoloji Dersleri Bölüm Başkanı Nazlıcan Lüle Ercan, 6 Ağustos 2020'de Haber Global’de yayınlanan "Başarının Yolu" programının canlı yayın konuğu oldu.