Haber ve Etkinlikler

AVRUPA DNA GÜNÜ KOMPOZİSYON VE VİDEO YARIŞMASI'NDA BÜYÜK BAŞARI

Bostancı ve Acıbadem Kampüsleri Doğa harikalarımızın çok büyük başarılarıyla gururlandık.


Doğa Koleji Bostancı Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi 10. sınıf öğrencilerimizden Sinan Bezcioğlu, Biyoloji Öğretmeni Selvare Sağlamdemir Göncay danışmanlığında hazırladığı makale ile Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması (European DNA Day Essay Contest) 2024’de, 2.lik ödülü almaya hak kazandı.  

Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi 10. sınıf öğrencilerimizden Tahir Ege Aydemir, Biyoloji Öğretmeni Gülşah Polat danışmanlığında hazırladığı video ile Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Video Yarışması (European DNA Day Video Contest) 2024’de, Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.  

Sinan Bezcioğlu ve Tahir Ege Aydemir’in başarıları, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından Berlin'de düzenlenen Avrupa İnsan Genetiği Konferansı'nda yaklaşık 5000 uluslararası bilim insanı ve doktorun önünde duyuruldu.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini başarılarından dolayı kutlar, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL