Haber ve Etkinlikler

FİZİK OLİMPİYATLARI FİNALİ SONUÇLANDI

Öğrencilerimizin Fizik bilimine karşı ilgilerini arttırmak, bu konuda akademik çalışmalar yapmalarını desteklemek ve öğrencilerimizi TÜBİTAK Fizik Olimpiyatları’na hazırlamayı hedefleyen Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları final etabı tamamlandı.


Fizik alanında kendini akademik olarak geliştirmek isteyen 986 öğrencimizden 1. etabı ve 2. etap sınavını başarı ile tamamlayan 13 öğrencimiz final sınavına girdi. Bu süreçte öğrencilerimiz alanında uzman fizik öğretmenlerimiz tarafından hazırlandı. Final etabına katılan öğrencilerimiz fizik bilgilerini ve zamanı verimli kullanma becerilerini yarıştırdı. 

Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları'nı; Büyükçekmece Fen ve Teknoloji Kampüsü öğrencimiz Onat Yanık ve İzmir Torbalı Fen Lisesi Kampüsü öğrencimiz Kıvanç Aynur 1.likle, Ankara Çukurambar Fen ve Teknoloji Kampüsü öğrencimiz Alperen Sular ve İzmir Mavişehir 3 Fen ve Teknoloji Kampüsü öğrencimiz Açelya Akgül 2.likle , Lüleburgaz Kampüsü öğrencimiz Efe Varol 3.lükle tamamladılar. Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları'na katılan tüm öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL