Haber ve Etkinlikler

İNKÜBASYON MERKEZİ DOĞA'DA

İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri ve iş dünyasının değerli isimlerinden oluşan t-MBA İnkübasyon Merkezi Danışma Kurulunu ağırlayarak yeni eğitim dönemine heyecanlı bir başlangıç yaptı.

ETİKETLER : inkübasyon , melek yatırımcı , girişimcilik projesi , t-mba lise eğitimi , kuluçka merkezi , yenilikçi iş fikirleri

Doğa Koleji Genel Merkezinde gerçekleşen buluşma İcra Kurulu Üyemiz Gökhan Alpözü ev sahipliğinde başladı. t-MBA İnkübasyon Merkezi Danışma Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Benan Orbay, Prof. Dr. Itır Erhart, Doç. Dr. Esra Arıkan ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydemir, Doğa Koleji akademik ve bölge koordinatörleri ve t-MBA Bölüm Başkanı ile bu sene yenilikçi iş fikirleri ile dereceye giren öğrencilerimiz katıldı. 

 

Dünyaya, doğaya ve çevreye kayıtsız kalmayan öğrenciler yaşadıkları eşsiz deneyimi bir kez daha değerli danışma kuruluna anlatarak projeleri ile ilgili hangi aşamada olduklarını anlattılar. Öğrencileri dinleyen danışma kurulu “öğrencilerin sunduğu projelerin hem yaratıcı hem de uygulanabilir olduğunu görmek bizleri oldukça heyecanlandırdı. Gençlerin enerjisi ve yenilikçi bakış açıları, girişimcilik dünyası için büyük bir umut taşıyor” yorumunda bulundu. İnkübasyon Merkezinin öğrencilerin girişimcilik becerilerini geliştirmelerine ve iş dünyasına dair bilgi edinmelerine büyük katkı sağladığını belirttiler. Yenilikçi iş fikirleri ile dereceye giren öğrencilerimiz “Projemizi deneyimli girişimciler ve akademisyenler ile paylaşmak ve onlardan geri bildirimler alarak projelerimizi geliştirmek bizler için büyük bir fırsat oldu. Aldığımız geri bildirimler ve öneriler, projemizi geliştirmek için bize yeni bir bakış açısı kazandırdı" dedi.  Öğrenciler projelerini t-MBA Zirve sahnesinde 2500 kişiye anlatmanın ve jüri karşısında ter dökmek eşsiz bir deneyim olduğunu belirtti.  Dereceye alan öğrenciler girişimcilik hayallerimize bizleri yakınlaştıran ve fikirlerimizi paylaşabileceğimiz böyle bir platform sundukları için Doğa Kolejine teşekkür ettiler. 

Öğrencilerin girişimcilik yolculuklarına destek olmak ve onları teşvik etmek amacıyla kurulan t-MBA İnkübasyon Merkezi bu sene de yeni iş fikirleri ile çalışmalarına devam edecek.





DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL