Haber ve Etkinlikler

KANADA ÇİFT DİPLOMA PROGRAMI BAŞLIYOR

Doğa Koleji eğitimde yenilikçi ve global bakış açısını bir adım ileriye taşıyarak, öğrencilerine Kanada Çift Diploma Programı sunuyor!

ETİKETLER : lise eğitimi , yurtdışı üniversite , kanada programı , lise tercihi

Kanada Çift Diploma Programı Nedir?

Kanada Çift Diploma Programı, öğrencilerimize dünya standartlarında eğitim sunarak, uluslararası platformlarda rekabet edebilir bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim modelidir. Program kapsamında öğrenciler, Kanada eğitim sistemine entegre olacak ve Kanada lise diploması almanın yanı sıra, global üniversitelere girişte büyük avantajlar elde edecekler. Program tüm Doğa Kampüslerin lise kademelerinde uygulanacak. Bu prestijli programla öğrencilerimiz, hem Türkiye’den hem de Kanada’dan lise diploması alarak mezun olma fırsatına sahip olacaklar.

Programın Avantajları

Çift Diploma Fırsatı: Öğrenciler, Doğa Kolejinden mezun olduklarında hem Türk lise diploması hem de Kanada lise diploması almaya hak kazanacaklar.
Uluslararası Eğitim: Kanada müfredatına dayalı derslerle öğrenciler, dünya çapında tanınan bir eğitim alacak ve küresel bakış açısını geliştirecekler.
Küresel Üniversite Kabulü: Çift diploma ile öğrenciler, dünya genelindeki üniversitelere daha kolay ve avantajlı bir şekilde başvuru yapabilecekler.
Kültürel Zenginlik: Kanada’nın kültürel değerlerini ve eğitim sistemini öğrenerek, farklı bir kültür ve eğitim anlayışı kazanacaklar.

Doğa Koleji Uluslararası Ofis ve Yurt Dışı Eğitim Programları Koordinatörü Gonca Taşar; "Kanada Çift Diploma Programı ile öğrenci ve velilerimizin çeşitlilik gösteren ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik olarak sunduğumuz farklı eğitim programları ile faaliyet alanlarımızı genişletmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu program, öğrencilerimizin global vatandaşlar olarak yetişmelerine katkı sağlayacak önemli bir adımdır." dedi.

Program Başvuru Süreci

Kanada Çift Diploma Programı’na katılmak isteyen öğrenciler ve veliler, detaylı bilgi ve başvuru süreci hakkında dogauluslararasiofis@dogakoleji.k12.tr üzerinden veya kampüslerimizden bilgi alabilirler.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL