PARA YÖNETİMİ VE EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur “Para Yönetimi ve Ekonomi” başlıklı semineri ile Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsünde öğrencilerimiz ile buluştu.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında gerçekleşen seminere İcra Kurulu Üyemiz Gökhan Alpözü, koordinatörlerimiz ve okul yönetimi katılım gösterdi. Eğitim hayatından başlayarak, akademik hayat ve iş dünyası deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan Abdullah Erdem Cantimur sanata olan ilgisinin oğlu ile birlikte bağlama çalmasıyla başladığını anlattı. İş ve sosyal hayatta aktif olan değerli bakan yardımcısı spora düşkünlüğünden de öğrencilerimize bahsetti. Öğrencilerimize tavsiyede bulunan Cantimur, tasarruf yapmanın önemine vurgu yaparak paranın dikkatli harcanması gerektiğinin altını çizdi. Mütevazi ve esprili kişiliği ile öğrencilerimiz üzerinde etki bırakan değerli konuğumuz kültürel ve ailevi değerlerin önemini öğrencilerimize aktardı. Okumanın ve başarmanın yaşı olmadığının altını çizerek doğru ders çalışmak üzerine öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Büyük ilgi ile dinlenen seminer sonunda Cantimur, öğrencilerimizin ricası üzerine fotoğraf çekimine katıldı. Kendilerine eşsiz paylaşımları ve katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.