Haber ve Etkinlikler

SERTAÇ KOMSUOĞLU BİZLERLE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu öğrencilerimizle Ataşehir 1 kampüsümüzde bir araya geldi.


İş ve spor hayatının konuşulduğu seminere Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Doğa Kolejinin değerli direktör, koordinatör ve yöneticileri de katılım gösterdi.  



Eğitim hayatından başlayarak öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayan Komsuoğlu, ilk yöneticilik tecrübesini, iş hayatı boyunca edindiği önemli deneyimleri öğrencilerimize aktardı. Yöneticilik ve liderliğin tanımını yaparak öğrencilerimizin kariyer yolculuğundan edinmesi gereken yeteneklere değinen Komsuoğlu, enerji sektöründe lider pozisyona nasıl geldiğini öğrencilerimize aktardı. 

Çocukluk aşkının Fenerbahçe olduğunu bildiğimiz spor ve medya dünyasının tanınan ismi Fenerbahçe ile yollarının nasıl kesiştiğini anlatarak spor camiasıyla ilgili öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Liderlik, Motivasyon ve Girişimcilik üzerine önemli pek çok anekdot paylaşan Komsuoğlu birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarında aradığı özellikleri anlatarak öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına ışık tuttu.  

Keyifle geçen seminer sonunda Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sertaç Komsuoğlu, ev sahipliğini yapan t-MBA Liderlik Akademisine forma takdim etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Can Bey’in plaket takdimi ile seminer son buldu. Değerli konuğumuza kıymetli katılımları ve aktardığı değerli paylaşımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.









 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL