AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

ETİKETLER : liderlik akademisi , t-mba , yeni nesil eğitim , doğa liseleri , lise eğitimi , ali rıza lüle , sanem hüner , erkut bozkurt , ataşehir doğa

Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçim serüveninde akademi liderliğini kazanan öğrencilerimiz Ataşehir 1 kampüsünde bir araya gelerek ilk toplantılarını Doğa Koleji Genel Müdürü Sayın Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

İstanbul kampüslerinin tüm akademi liderleri ile tanışan Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçim vaatlerini dinledi. Kendilerini tanıtarak seçim stratejilerini anlatan öğrencilerimiz kampüslerinde yaşanan yoğun rekabet sürecini anlattı. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik eden Ali Rıza Lüle, öğrencilerimize çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak başarılar diledi. Genel Müdür Yardımcıları Erkut Bozkurt, Dr. Sanem Bülbül Hüner ile üst düzey yöneticilerimiz de toplantıya katılım göstererek öğrencilerimizi seçim sürecinde göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik etti.

Ardından t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel akademi liderleri ile bir sene boyunca gerçekleştireceği projeler üzerine gündem toplantısı gerçekleştirdi. Heyecanları gözlerinden okunan akademi liderleri gerçekleştirmek istedikleri projeleri olduğunu ve bu süreçten çok mutlu olduklarını dile getirdi. 10 – 12 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek eğitim kampına katılacak olan akademi liderleri alacakları eğitimler için heyecanlı olduklarını belirtti.  3 gün sürecek olan eğitim kampında öğrencilerimiz liderlik, girişimcilik, etik yönetimi, bütçe yönetimi, etik değerler ve yapay zeka üzerine alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden eğitim alarak kampüslerine daha vizyoner dönecek ve projelerini profesyonel bir şekilde hayata geçirmeye başlayacaklar. Ekipleri ile birlikte projelerini hayata geçirmeye hazırlanan akademi liderlerine görevlerinde başarılar diliyoruz.