DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

DOĞA M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

10.09.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'M EVİMDE İLE EĞİTİMDE KAYIP YOK!

Geleneksel örgün eğitimin başarısı Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla devam ediyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğretmenleri ve öğrencileri mekândan bağımsız olarak derslerini işliyor, mesafeler kısalıyor. Doğa’m Her Yerde ile öğrenciler hem öğretmenleriyle hem arkadaşlarıyla buluşuyor, yüz yüze eğitime katılamayan öğrenciler canlı olarak derslere bağlanarak interaktif olarak sınıf ortamında bulunuyor.

Sınıf duvarlarını aşan bu bireysel öğrenme platformunda öğrenciler deneme sınavlarına katılabiliyor, soru bankalarına ulaşabiliyor, dilerse dünyanın en ünlü müzelerini gezebiliyor. Doğa’m Evimde ile anaokulundan liseye her öğrencinin eğitim başarısı, güçlü ölçme –değerlendirme sistemi ile değerlendirilirken hem öğretmen hem de veli tarafından akademik olarak takip ediliyor.

Bilgi ve başvuru için tıklayınız...

DOĞA