İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji| Anaokulu|İlkokul|Ortaokul |Lise|Özel Okul |Fen ve Teknoloji Lisesi

Doğa'da Yeni Dönem!

İTÜ ETA Vakfı Farkı ile Doğa’da yeni dönem! 247 yıllık birikimle anaokulundan liseye ayrıcalıklı eğitim İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde! Bilgi ve kayıt için tıklayınız...

Sizi Çok Özledik!

Yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın coşkusunu yaşadı.

Gençlik ve Spor Bakanımıza Ziyaret

Medya ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Turgay Türker, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet M. Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Güvenlik Güçlerinin Yanındayız

Pandemi sürecinde halkın güvende kalmasını sağlayan güvenlik güçlerinin çocuklarına %50 oranında burs desteği Doğa'da!

Sağlık Çalışanlarına Destek!

Sağlık çalışanlarının yanındayız! Pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu!

557 Milyon 714 Bin Dakika Eğitim

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.